Hur ser en afternoon tea ut på slottet?
Hovleverantör, te

Hur ser en afternoon tea ut på slottet?

En afternoon tea på ett slott kan vara en elegant och traditionell upplevelse som återspeglar dess historia och kultur. Här är vanligtvis vad du kan förvänta dig när du deltar i en afternoon tea på ett slott:

  1. Vackra omgivningar: Ett slott erbjuder ofta vackra och historiska omgivningar för afternoon tea. Du kanske sitter i en elegant salong, ett växthus eller en trädgård med utsikt över slottets vackra omgivningar.
  2. Traditionella teer: Du kommer att erbjudas ett urval av traditionella teer, inklusive svart te, grönt te, örtte och kanske även specialteer som är unika för slottet eller regionen.
  3. Färska scones: En av de mest traditionella delarna av afternoon tea är färska scones, serverade med grädde och sylt. Dessa scones är vanligtvis bakade på plats och serveras varma och färska.
  4. Smörgåsar: Du kommer att kunna njuta av ett urval av delikata smörgåsar med olika fyllningar, som kan inkludera klassiska kombinationer som rökt lax och krämig ost, skinka och senap, eller gurka och cream cheese.
  5. Godis och bakverk: Ett utbud av läckra bakverk och sötsaker kommer att serveras, inklusive kakor, petit fours, bakelser och andra söta läckerheter. Dessa kan vara vackert presenterade och vara dekorerade på ett sätt som passar slottets estetik.
  6. Champagne: Många afternoon tea på slott erbjuder möjligheten att uppgradera till en champagne-eftermiddagste för en extra festlig touch. Ett glas mousserande vin kan vara en perfekt ackompanjemang till de läckra delikatesserna.
  7. Utmärkt service: Förutom den utsökta maten och drycken kan du förvänta dig utmärkt service från personalen på slottet. De kommer att se till att din upplevelse är så bekväm och njutbar som möjligt och kommer att vara till hands för att svara på eventuella frågor och tillgodose eventuella önskemål.

Sammanfattningsvis är en afternoon tea på ett slott en speciell och minnesvärd upplevelse som kombinerar tradition, elegans och läckra delikatesser. Det är en perfekt aktivitet för att unna sig något extra och uppskatta slottets historia och skönhet.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *