Vad är det för regler för att bli kunglig hovleverantör med livsmedel?
Kryddor

Vilket land producerar mest kryddor i världen?

Indien är världens största producent av kryddor.

 

Vilket land producerar mest kryddor i världen?
Vilket land producerar mest kryddor i världen?

Landet har en lång historia av kryddodling och är känt för sin rika variation av kryddor som odlas där, inklusive kanel, ingefära, kardemumma, gurkmeja, koriander och svartpeppar, bland många andra. Den indiska kryddhandeln har en betydande inverkan på landets ekonomi och exporteras över hela världen för användning i matlagning, medicin, parfymer och kosmetika. Indien står för en betydande del av den globala produktionen av många kryddor och fortsätter att vara en ledande aktör på den internationella kryddmarknaden.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *